Epilare cu Ceara Suceava

Epilare cu Ceara

Epilarea cu ceara reprezinta una dintre cele mai utilizate si eficiente metode de indepartare a parului nedorit de pe corp. Spre deosebire de folosirea lamei, epilarea cu ceara indeparteaza firul de par de la radacina, impiedicandu-l astfel sa mai creasca timp de cateva saptamani. In plus, folosita regulat, aceasta metoda duce la incetinirea ritmului de crestere a firului de par, ducand, in timp, la rarirea acestuia.

Epilatul cu ceara este o procedura care are scopul de a elimina parul inestetic din anumite zone ale corpului. Desi se face in mod normal in scop estetic, tratamentul de epilare cu ceara are, de asemenea, beneficii igienice si medicale. Acesta ajuta la igiena pentru ca parul pare dezordonat, in special atunci cand este gros si aspru. De asemenea, este benefic din punct de vedere medical, din cauza faptului ca firele de par din anumite parti ale corpului au tendinta de a dezvolta iritatii. Astfel de iritatii apar in zona foliculilor de par si provoaca mancarimi. Cu adaos de sudoare, vreme calda si o igiena necorespunzatoare, iritatiile se pot dezvolta, cauzand diverse afectiuni ale pielii.

Tratamentul de epilare cu ceara se poate aplica in orice zona a corpului, inclusiv pe picioare, brate, fata, zona inghinala, spate sau pe piept. Parul trebuie sa aiba minim o jumatate de centimetru lungime, inainte de a incepe procesul de epilat. Totodata, profesionistul de la salon va examina clientul, pentru a vedea daca acesta are alergie la ceara si daca prezinta pe piele arsuri de la soare, rani proeminente, eruptii cutanate sau iritatii.

Sună AcumTrimite Mesaj
Vezi Prețuri și Oferte