Masaj Anticelulitic Suceava – Bambus

Masaj cu Bete de Bambus

Cauţi o metodă rapidă şi eficientă de a scăpa de inestetica celulită dar care în acelaşi timp să te ajute să te simţi mai bine, mai echilibrată, mai relaxată? Masajul anticelulitic cu beţe de bambus este soluţia. Acest masaj revoluţionar este de două ori mai eficient decât masajul tradiţional anticelulitic, tonifiază musculatura, ridică fesele, redă elasticitatea pielii, stimulează sistemul limfatic şi îmbunătăţeşte circulaţia sangvină. Acest tip de masaj este recomandat şi bărbaţilor, în special sportivilor, datorită stimulării musculaturii.

Arăţi mai bine, te simţi minunat

În plus, pe lângă faptul că te ajută să arăţi mai bine, te ajută şi să te simţi mai bine, reprezentând un adevărat cocktail revitalizant pentru suflet şi psihic. Stresul şi factorii de mediu şi-au lăsat amprenta asupra organismului tău, consumându-ţi rezervorul de energie, accentuând sentimentul de oboseală şi accelerând îmbătrânirea pielii?

Apelează la această terapie modernă de relaxare şi combate starea de epuizare care te împiedică să îţi desfăşori activitatea în parametri optimi. Încearcă acest tip de masaj anticelulitic şi beneficiază de cel mai nou şi în vogă masaj de relaxare ce îţi va crea un echilibru perfect între corp şi psihic. Vei pleca cu o stare de bine profundă, relaxat şi cu zâmbetul pe buze.

Cum funcţionează?

Beţele de bambus sunt special netezite şi au diverse dimensiuni pentru a putea fi folosite la masarea diferitelor părţi ale corpului. Tehnica aplicată la acest tip de masaj este cea de rotire – alunecare a beţelor de bambus prin mişcări realizate din încheietura mâinii. Terapeutul realizează şi mişcări de presiune care relaxează muşchii şi tonifică ţesuturile pielii. Prin mişcările rulate, suprafaţa este drenată, iar toxinele sunt eliminate.

Masajul anticelulitic cu beţe de bambus se poate aplica pe tot corpul ori pe anumite segmente ale corpului (lombar, toracal, la nivelul tălpilor, la nivelul membrelor superioare sau inferioare), foarte apreciat fiind masajul facial cu beţe de bambus.

Încearcă această metodă exotică de relaxare, revitalizare şi remodelare corporală iar rezultatele nu vor întârzia să apară!

Beneficiile masajului cu beţele de bambus:

  • Combaterea celulitei.
  • Tonifierea musculaturii.
  • Stimularea sistemului limfatic şi a circulaţiei.
  • Detoxifierea organismului.
  • Modelarea armonioasă a corpului.
  • Alungarea oboselii.
  • Detensionarea musculaturii.

Sună AcumTrimite Mesaj
Vezi Prețuri și Oferte