Maderoterapia Suceava

Maderoterapia, așa cum indică și numele acesteia (madero = material lemnos), este o tehnică de masaj prin care se folosesc diferite instrumente din lemn de diverse forme și dimensiuni, special concepute pentru a readuce fermitatea și tonifierea țesuturilor și pentru a combate celulita.

Maderoterapia, cunoscută și sub denumirea de Woodsculpting sau Woodtherapy, a apărut în America de Sud, având ca și scop să reducă nivelul de stres din organism și să atenueze durerea musculară și articulară.

Beneficiile acestei terapii au fost, de asemenea, extinse și către domeniul esteticii corporale și faciale, datorită eficacității sale în tonifierea corpului, reducerea grăsimii localizate și combaterea celulitei.

Maderoterapia este deja aplicată în multe centre estetice din lume, în principal pentru tonifiere și remodelare corporală. Fiecare ședință durează aproximativ o oră, iar experții afirmă că se pot vedea rezultate încă din prima ședință – deși recomandă un ciclu complet de 10 – 15 ședințe pentru a obținerea rezultatelor de lungă durată.

Maderoterapia facială:

Acest tip de masaj facial este de-a dreptul minunat in ameliorarea ridurilor și în remodelarea pometilor. Datorită instrumentelor din lemn, special concepute pentru forma feței, efectele vor fi vizibile chiar după prima ședință. Efectul său este de tonifiere și are rolul de a revigora producția de elastină și colagen, precum și de a îmbunătăți circulația sângelui și de a tonifia mușchii feței.

Ședința de maderoterapie începe cu un masaj de relaxare care încălzește pielea și pune în mișcare sângele și limfa, astfel înlesnind procesul de detoxifiere naturală a corpului și de eliminare a grăsimilor acumulate.
Terapeutul aplică local o sinergie de uleiuri esențiale cu proprietăți antiinflamatoare, anti-reumatice, tonifiante, de reducere a celulitei și a retențiilor de apă.

După această etapă de pregătire blândă a corpului și a zonei pe care se lucrează, urmează masajul cu instrumente din lemn create special pentru a se adapta diferitelor zone ale corpului.

Datorită efectelor sale surprinzătoare, maderoterapia poate fi numită tehnica de masaj care echivalează cu o oră de sală!
De asemenea, în cazul afecțiunilor fizice, maderoterapia este indicată pentru recuperarea musculară după o suprasolicitare ca urmare a unor exerciții intense sau ca pregătire pentru o activitate sportivă, deoarece ajută la funcționarea mecanismului neuromuscular, ameliorază contracturi profunde, elimină tensiunile generate de stres emoțional sau fizic, ameliorează durerile articulare și crește fluxul sanguin care contribuie la recuperarea diverselor leziuni.

Instrumentele folosite în maderoterapie sunt făcute din lemn – unul dintre cele cinci elemente ale Aceste unelte, care la început erau grele și greu de manevrat, au fost perfecționate la sfârșitul anilor 90’, fapt care le-a permis să fie folosite direct pe pielea pacientului.

În maderoterapie, cele mai utilizate accesorii sunt:

Rollerul cilindric se utilizează în special pentru masajul anticelulitic, tonifiere, stimularea circulației sanguine, fiind un remediu perfect pentru durerile musculare. Scopul său este de a elimina grăsimea care se acumulează în diferite părți ale corpului, cum ar fi șolduri, coapse sau abdomen. Servește la activarea sistemului circulator și limfatic și facilitează eliminarea adipocitelor. Există diferite tipuri de role, care sunt alese în funcție de pielea pacientului și de acumularea patologică de grăsime în țesutul celular subcutanat.

Copa Sueca este utilizată pentru a trata grăsimile localizate pe talie, coapse, fese și abdomen. Ajută la scurgerea grăsimilor și eliminarea toxinelor, activează sistemul circulator și limfatic, facilitează eliminarea celulelor adipoase.

Paleta modelatoare ajută la topirea grăsimilor și favorizează eliminarea toxinelor. Forma anatomică permite lucrul în zonele cele mai dificile și delicate ale pielii pacientului.

Instrument / Accesoriu din Lemn de Santal pentru Presopunctura, Reflexoterapie, Masaj, Reducere in cm si Terapie.

Accesoriu din Lemn de Santal calitate superioara pentru orice tip de Masaj:

  • Presopunctura
  • Reflexogen
  • Relaxare
  • Drenaj
  • Slabire

Cu ajutorul acestui instrument se imbunatateste circulația sangelui, dar, de asemenea, acest instrument din lemn de Santal poate fi folosit pentru drenaj sau reflexoterapie

Acest accesoriu se poate folosi cu succes pentru: masajul cervical, modelare brate si gambe, relare musculara, drenaj, relexoterapie, presopunctura.

Sună AcumTrimite Mesaj
Vezi Prețuri și Oferte